Ervaringen ouders

Het went nooit, de reacties van ouders als ze de foto’s hebben ontvangen. Ik stuur altijd binnen 24 uur een voorproefje op, ook voor een foto voor op het geboortekaartje. Iedere keer weer val ik stil als ik hun reactie ontvang. Dat blijft het allermooiste aan het werk. Met bijna alle ouders heb ik nog contact. En altijd komen dan de woorden: ‘Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met de foto’s. Ze gaan alleen maar nog meer betekenen voor ons.’

Heel fijn is het ook als ik na afloop van het medische personeel complimenten krijg voor de fijne samenwerking. Dan loop ik echt over van geluk. En weet ik weer dat ik het allermooiste beroep van de wereld heb. Ook na een bevalling die lang geduurd heeft. Dit beroep is verslavend!

Thank you so much!

Thank you so much Sandra. You have given me memories for lifetime. All the pictures are really very beautiful. You made me cry and smile at the same time. :) :)

Thank you so much.

Love Neha

Tranen

Toen ik de foto's bekeek, liepen de tranen over mijn wangen. Het besef dat het echt is, ik ben moeder geworden. Ik beleef het iedere keer opnieuw als ik de foto's bekijk en het verhaal lees. Wat een bijzondere ervaring.

Liefs Joyce en David 

Super

Wat super super super super super prachtig en speciaal!!! We zijn er helemaal een beetje emotioneel van. Echt ontzettend bedankt!!

Robien en Leon